Covid-19 е сред темите на обявената открита среща за здраве във вторник, пред „Часовника“ в Бургас

Как да се предпазваме от COVID 19 ще бъде една от темите, които ще консултират специалистите на открита шатра в Бургас. Можете да посетите безплатно информационната кампания за спазване на мерките за безопасност на 1 септември /вторник/ между 17:00 и 19:00 часа пред “Часовника“.

Организатори са клуб “Медик” към Национално Сдружение “Младежки Глас” с подкрепата на Община Бургас и съвместно с Български Червен Кръст-Бургас и Диагностично консултативен център „Ел-Масри”.

Откритата среща за здраве ще бъде под формата на шатра с медицински специалисти, които ще консултират безплатно всички посетители на събитието.

Кампания “С любов към здравето” на клуб “Медик” стартира през 2013 година и продължава до днес.

„Covid-19 е нова болест, която засяга белите дробове, дихателните пътища и други органи. Причинява се от вирус наречен коронавирус. Можем да се предпазим от зараза, ако ограничим физическият контакт с хора, които не живеят с нас и поддържаме добра хигиена доколкото това е възможно. Това важи  за хора на всякаква възраст – дори и за тези които нямат симптоми или други заболявания. През годините винаги сме организирали безплатни консултации с цел грижа за нашето здраве“ споделя Гергана Атанасова – председател на клуб „Медик“ към НС „Младежки Глас“.

Мероприятието ще бъде организирано при спазване на всички противоепидемични мерки с безопасност на гражданите.

Събитие в социалните мрежи: https://www.facebook.com/events/305644507188450

Източник: НС „Младежки Глас”

Facebook Коментари

Print Friendly, PDF & Email