95 % от хотелите в Бургас бяха заети по време на Spice music festival, сочат сайтове за резервации

Между 4000 и 5000 човека публика на  вечер събра тазгодишното издание на Spice music festival. Това е около 50 % от капацитета на фестивалната зона, обясниха организаторите.

https://www.burgas.bg/bg/news/details/1/43528

Голямото музикално събитие, което направи възможно фенове на златните хитове на 90-те да пеят и танцуват с любимите си изпълнители, като Black Box, C+C Music Factory, Corona, Culture Beat, Double You, Kosheen, Las Ketchup, LayZee aka Mr. President, Lou Bega, Maxx, Reel 2 Real ft. The Mad Stuntman, Rozalla, Sonique, Technotronic, ЕAST17, 5ife, Akaga, Братя Аргирови, DJ Marti G, Dj Dian Solo и DJ Emotion, Спенс, премина изключително успешно и създаде невероятна фестивална атмосфера в Бургас.

Организаторите се бяха погрижили за дезинфекцията на фестивалната зона, масите и столовете се почистваха след всеки клиент, търговците бяха с маски, както и охраната.

Местата за настаняване в Бургас бяха заети на 95 %  през фестивалния уикенд, според данни от платформите за предлагане booking.com и Airbnb.

Положителната тенденция за туризма в региона се дължи, освен на всичко друго, на популярния фестивал, както и на тематичните уикенди, които организира Община Бургас от началото на сезона.

Отзиви от фестивалния уикенд от няколко представители на туристическия бранш:

Хотел Атлантис: „Спейс Мюзик Фестивал вкара много свежо и приповдигнато настроение в Бургас!

Хотел Булаир: „Поздравления! Фестивалът беше СТРАХОТЕН! Ние и клиентите ни сме много доволни. Организацията беше много добра, както и програмата. Аз лично го посетих и смея да твърдя, че атмосферата беше невероятна, хората много се забавляваха. Благодарим, че въпреки всичко успяхте да реализирате този проект. Очакваме следващите ви инициативи!

Хотел Доро: „Много позитивна обратна връзка и от хотел Доро! Настроението и заетостта по нищо не отстъпваха на тези от миналата година, въпреки ситуацията, в която се намираме! Поздрави и успешна работа на всички!“  

Снимка: Слави Томов

Facebook Коментари

Print Friendly, PDF & Email