Яна Кършийска, директор на Регионална библиотека „Пейо Яворов“: Бургас е невероятно четящ град

“ Маратонът на четенето „Четящ Бургас 2020“ е свързан преди всичко с отношението към книгата, любовта и поощряване на четенето. В града има много четящи хора и те определено в този период на криза много ни липсват, поради тази причина решихме да организираме # „Четящ Бургас 2020“, за да може всеки един, който желае от вкъщи да се включи“. Много ще се радваме на всеки един от нашите читатели да се включат в тази наша инициатива с някое домашно видео, снимки или всичко, което би привлякло бургаската общественост. -сподели за Общинско радио „Гласът на Бургас“ Яна Кършийска, директор на Регионална библиотека „Пейо Яворов“ -Бургас по повод инициативата Национални маратон на четенето 2 – 23 април 2020 г.

Тя каза още, че инициативата е създавена от Библиотечната информационна асоциация. Събититието е организирано от : Община Бургас, РУО и Регионална библиотека.

Материалите изпращайте на e-mail: [email protected]#БиблиотекаБургас, за да покажем, че Бургас е един „Четящ Бургас“, въпреки лошото време, недобрите събития и ограничените контакти…
Бургас няма да спре да чете!…

Facebook Коментари

Print Friendly, PDF & Email