Шеф Манчев ще оценява участниците в кулинарно състезание в ПГТ „Проф. д-р Асен Златаров“ в събота

На 22 февруари 2020 г. в гр. Бургас ще се проведе кулинарното състезание „Ти си ШЕФ-ът“, в което ще се включат деца от социални услуги и деца от Професионалната гимназия по туризъм „Проф. д-р Асен Златаров“. Събитието е част от Националната кампания „Мисията е възможна“ на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“,

свързана с деинституционализацията на грижите за деца в България. В събитието ще участват заместник-министърът на труда и социалната политика Зорница Русинова, кметът на Община Бургас Димитър Николов, заместник-кметът Йорданка Ананиева и народни представители.

Кулинарното състезание „Ти си ШЕФ-ът“ ще даде възможност на деца от социалните услуги в Бургас да открият готварските си способности. Всяко дете ще успее да се разпознае като шеф на собствения си живот и шеф-готвач в кухнята. Ястията на участниците ще бъдат оценени от шеф Иван Манчев.

Кулинарното състезание ще се проведе от 11:00 часа на 22 февруари (събота) в Професионалната гимназия по туризъм „Проф. д-р Асен Златаров“, на адрес: гр. Бургас, ж.к. „Братя Миладинови“, бул. „Стефан Стамболов“ № 53. На събитието ще присъстват зам.-министър Зорница Русинова, кметът на Община Бургас Димитър Николов и народни представители.

Facebook Коментари

Print Friendly, PDF & Email