Читалище обяви конкурс за деня на народните будители

По повод Деня на народните будители 1 ноември читалище „Св. св. Кирил и Методий 1985“ обявява конкурс за рецитиране на стихотворение от или за тях. Участниците трябва да са на възраст от 4 до 10 години.

Всеки участник трябва да изпрати видеоклип с едно стихотворение до 5 минути, отговарящо на темата. До жури ще се допускат само индивидуални изпълнители. Видеоклипът трябва да бъде записан без странични звуци или шумове, достатъчно осветление, добра резолюция и с хоризонтален изглед.

Изпълненията ще се оценяват по изразителност, дикция и цялостно актьорско присъствие.

Участниците изпращат на ел. поща: [email protected] до 22 октомври 2023 г. своето видео и информация: Име и фамилия на участника, възраст, детска градина или учебно заведение, тел. за връзка и ел. адрес, автор и заглавие на стихотворението.

Тричленно жури в състав: Алекс и Гергана Анмахян – професионални актьори от Държавен куклен театър – Бургас и Диан Димитров – председател на читалище „Св. св. Кирил и Методий 1985“, ще определят отличените участници в две категории: от 4 до 6 и 7 до 10 г.

На 1 ноември 2023 г. ще се обявят и отличените. За повече информация телефон 0895 506 219 и на адрес: Бургас, ж.к. „Меден рудник“, бл. 25 /партер/.

Facebook Коментари

Print Friendly, PDF & Email