ЦПЛР със спечелен проект за децата

Отново Центърът за подкрепа на личностното развитие – Бургас предлага за учениците интересни безплатни занимания през новата учебна година. По Национална програма „Подкрепа за личностното развитие на децата и учениците“ ЦПЛР- Бургас спечели проект „Обзавеждане и оборудване на съвременен интегриран кабинет „ART ENGLISH ROOM”.Той е насочен към осигуряване на подходяща среда за провеждане на занимания по английски език, детска анимация и шоу програми. Те ще се провеждат в оборудван съвременен кабинет в сградата на ЦПЛР на улица „Райна княгиня“ 11. Групите по английски език са три:

1 група: 2 клас, понеделник- от 17.00- 18.10ч.- ръководител Жени Александрова

2 група- 3 клас, петък- от 16.00ч.-17.10ч. ръководител Жени Александрова

3 група- 5 клас, четвъртък- от 16.00- 17.30ч.- ръководител Виолета Богданова

Детска анимация и шоу програми – всяка събота от 12-13.30 ч. за ученици от 4. – 9. клас.- ръководител Атанасия Петрова.

Родителите могат да запишат децата си на адреса на ЦПЛР или по електронен път на имейл [email protected] . За допълнителна информация: 056/844549 – организатори.

Чуждоезиковото обучение, детската анимация и шоупрограмите са атрактивни предмети и отговарят на възможностите за реализацията на пазара на труда, имайки предвид региона, в който сме локализирани и наличните туристически услуги и ресурси.

Заявление: https://www.odk-burgas.com/bg/content/zayavlenie-po-nacionalna-programa-podkrepa-za-lichnostno-razvitie-na-decata-i-uchenicite-0

Facebook Коментари

Print Friendly, PDF & Email