Церемонията за награждаването на отличените ученици и училища в състезанието по английски език за втори клас “We love English“ 2022 г., ще се проведе на 26-ти април от 16.00 часа на открита сцена „Охлюва“

Церемонията за награждаването на отличените ученици и училища в състезанието по английски език за втори клас “We love English“ 2022 г., ще се проведе на 26-ти април от 16.00 часа на открита сцена „Охлюва“. В състезанието взеха участие 463 ученици от 21 училища от Община Бургас.

Класираните участници на призовите места ще бъдат отличени с награден фонд от страна на Община Бургас. Участниците с максимален брой точки получават грамота за първо място и еднократна финансова награда. Това са Георги Костадинов от СУ „Йордан Йовков“, Симеон Маринов от ОУ „Пейо К. Яворов“ и Мартин Костов от ОУ „Георги Бенковски“.

Общо 21 ученици са класирани на първо място и ще бъдат наградени с грамота, златен медал и участие в седемдневен летен езиков лагер. 24 ученици са класирани на второ място и ще получат грамота, сребърен медал и право на участие в летен интензивен езиков курс. На трето място са класирани 25 от участниците и те ще получат грамота, бронзов медал и право на участие в летен езиков курс. 15 ученици получават поощрителна награда и грамота, а всички участници в състезанието ще получат грамоти за участие.

В отборното класиране за най-добри резултати на първо място са НБУ „Михаил Лъкатник“ и ОУ „Александър Георгиев – Коджакафалията“. Те получават купа, грамота и еднодневна екскурзия до Карлово. На второ място са класирани ОУ „Васил Априлов“ и ОУ „Братя Миладинови“. Те получават купа, грамота и еднодневна екскурзия до Котел и Жеравна.

На трето място са класирани ОУ “П. Р. Славейков“ и ОУ „Любен Каравелов“. Те получават купа, грамота и еднодневна екскурзия до градовете Созопол и Несебър. Купата за най-масово участие се присъжда на СУ „Константин Петканов“.

Facebook Коментари

Print Friendly, PDF & Email