Цветно настроение пред Флора Бургас за 12 август – Международния ден на младежта

„Следвай ритъма 2020 – Let’s dance Burgas“ е инициативата, която за 8-ма поредна година организира Национално Сдружение „МЛАДЕЖКИ ГЛАС”, с подкрепата на Министерство на младежта и спорта и Община Бургас. Младежите призовават: „Елате да отбележим заедно Международния ден на младежта – 12 август. Всеки гражданин и гост на Бургас е добре дошъл да се забавляваме”.

На 17 декември 1999 г., с резолюция 54/120, Общото събрание на ООН приема направените препоръки на Световната Конференция на министрите отговорни за младежта, състояла се в Лисабон на 8-12 август 1998 г., 12 август да бъде обявен за международен ден на младежта. В България за първи път 12 август се отбелязва официално през 2007-ма година.

На 12 август /сряда/ от 18:00 часа пред Експозиционен център Флора – Бургас младежите обещават цветно настроение за всички – zumba фест, jumping fit, фитнес тренировка, cross Fit, ръгби и бразилско джиу джицу. Входът е свободен.

Събитието е със специалното участие на треньорите от Спортен център “София” – Бургас: София Мазуренко – jumping fit  и сертифициран треньор, диетолог и треньор Елица Савова. В мероприятието ще се включат треньорите от: Граплинг файт тим Бургас- БЖЖ, Xplosive Gym – Burgas, Titan Gym – Burgas, Zumba Fit Burgas и Ръгби Клуб „Моряците“ гр. Бургас. Специално за парти настроението ще се погрижи DJ Double D.

Мероприятието се осъществява по проект „Спри агресията, кажи ДА на доброто“  по Национална програма за изпълнение на младежките дейности по чл.10а от Закона за хазарта за 2020 г., Направление 2, от Министерство на младежта и спорта.

Събитието в социалните мрежи:  https://www.facebook.com/events/564619960881512

Източник: НС „Младежки Глас”

Facebook Коментари

Print Friendly, PDF & Email