ТЕКУЩИ РЕМОНТИ В БУРГАС:

Затварят за преасфалтиране част от кръстовището ул. „Транспортна“ – ул. „Димитър Аврамов“ на 26 юни

Във връзка с полагане на нова асфалтова настилка при кръстовището, образувано от ул. „Транспортна“ и ул. „Димитър Аврамов“, Община Бургас съобщава, че от 06.00 до 09.00 часа на 26.06.2020 г. (петък) ще бъде затворено част от него, от страната на търговските обекти. Движението на автомобили ще се извършва двупосочно от кръстовището с ул. „Петко Задгорски“ до кръговото кръстовище с ул. „Димитър Димов“ – в лентите за движение от страната на комплекса.

Затварят за ВиК ремонт част от бул. „Демокрация“ до 24 юли 2020 г.

Продължава поетапната реконструкция на ключовия бургаски булевард „Демокрация“, като първо минава ВиК и сменя старите тръби, а после Общината обновява отгоре. В тази връзка се налага реорганизиране на движението в участъка от ул. „Св. св. Кирил и Методий“ до ул. „Ген. Гурко“ за периода от 5 юни до 24 юли 2020 г., като локалното платно ще бъде затворено за автомобили.

Ограничават движението по част от ул. „Транспортна“ до 08 юли 2020 г.

Заради извършване на ремонтни дейности на ул. „Транспортна“, в участъка от кръстовището с ул. „Димитър Аврамов“ до кръговото кръстовище с бул. „Димитър Димов“, се въвежда временна организация на движението в периода от 08.06.2020г. /понеделник/ до 08.07.2020г. /сряда/. Затворени за превозни средства ще са лентите от страната на гробищния парк, като движението ще се извършва двупосочно в платното от страната на комплекса. Търговските обекти в посочения участък трябва да ползват изходите през гробищния парк. Съществуващата автобусна спирка „Гробищен парк“ ще бъде временно преместена в локалното платно пред магазин „Декатлон“. 

Община Бургас се извинява за причиненото неудобство и разчита водачите на ППС да се съобразяват с въведената временна организация на движение.

Facebook Коментари

Print Friendly, PDF & Email