Танцова формация „Петлите“ представя новия си спектакъл в Бургас на 24 август

Танцова формация „Петлите“ ще представи новия си спектакъл в Бургас на 24 август от 20.30 часа на открита сцена „Охлюва“. Концертът ще бъде с вход е свободен. По този повод разговаряме с ръководителя на групата Георги Димитров.

Въпреки тазгодишната ситуация с пандемията, формацията ще гостува със спектакъла в общо пет различни градове по Южното Черноморие.

Всяко лято, по традиция, „Петлите“ представят нов спектакъл. И тази година няма да има изключение. Подготовката тече с месеци, за да може да се представят блестящо.

„Петлите“ ще стартират от Созопол – на 1-ви август на Амфитеатъра. Следват 2-ри и 3-ти август пред публиката на Приморско и Китен. Жителите на Черноморец ще видят спектакъла на 8-ми август.

Финалът на турнето ще бъде в родния на петлетата град – Бургас. Те ще излязат на откритата сцена „Охлюва“ на 24 август от 20.30 часа.

От танцовата формация канят всички бургазлии и гости на града да заповядат на спектакъла на 24 август, за да се забавляват заедно, да се откъснат малко от ежедневието и се потопят в магията на българския фолклор.

Facebook Коментари

Print Friendly, PDF & Email