Ст. комисар Радослав Сотиров, ОДМВР – Бургас: Започваме още днес да съставяме актове за посещения на: паркове, градски градини, спортни и детски площадки

„От вчера е засилено полицейското присъствие в квартал „Победа“, то се изразява в присъствие на мобилни екипи във вътрешността на квартала и обособени КПП-та по периферията. Целта е да не бъдат допускани безконтролно движение на лица от и към квартала. По никакъв начин няма да се затрудни движението на трудоангажираните хора. Към настоящия момент нямаме полицейски служители на ОДМВР поставени под карантина“-заяви днес ст. комисар Радослав Сотиров, ОДМВР – Бургас по време на брифинг след заседание на общинския кризисен щаб.

Той каза още, че: „От днес започваме изпълнение на заповедта на Министъра на здравеопазването от 20-ти март, която гласи да се следи и контролира преустановяването на посещението на паркове, градски градини, спортни и детски площадки и съоражения , открити и закрити обществени места. Движението в парковете не е разрешено. Започваме още днес със съставянето на актове“-допълни още Сотиров.

Facebook Коментари

Print Friendly, PDF & Email