Станете част от GO TO BURGAS!

Ако сте собственик на заведение, хотел, магазин, галерия, ако  управлявате бизнес, предоставящ услуги от интерес и практическа полза за туристите, рекламирайте се напълно безплатно чрез официалния туристически портал Go To Burgas (www.gotoburgas.com). Разговаряме с Дафина Далева, ръководител Туристически информационен център.

Go To Burgas събира на едно място и представя по атрактивен начин пълната информация за града, от която един турист се интересува и нуждае, идвайки тук. Точно поради тази причина сайтът е разработен така, че информация в него да могат да качват не само неговите администратори, но и всеки друг, след направена регистрация. Външните потребители могат да споделят информация както за обекти, така и за събития – за всеки от тях те трябва първо да изберат съответната категория (напр. хотел, аптека, магазин, галерия, др. – за обекти; или концерт, изложба, фестивал, др. – за събития), трябва също да  бъде въведено име, кратко описание, снимка/и, адрес, контакти – задължително на български език, а при възможност и на английски и руски. Информацията се проверява и, при необходимост, редактира от администратор, след което се появява на сайта. 

Самата регистрация е изключително лесна и става с въвеждане  на име, е-мейл, телефон и парола от полето „Вход за собственици“, намиращо се най-долу вдясно на заглавната страница на сайта. В случай че срещате затруднения с регистрацията или въвеждането на информация, не се колебайте да се свържете с нас по е-мейл: [email protected] или на телефон:+359 56 825 772 – ОП „Туризъм“ в Община Бургас.

Facebook Коментари

Print Friendly, PDF & Email