Световно известен борец от САЩ идва за открита тренировка с възпитаници на СУ „Юрий Гагарин“

Световно известният състезател по класическа борба Иван Иванов ще пристигне в Бургас от САЩ, за да проведе открита тренировка с настоящи възпитаници на Спортното училище „Юрий Гагарин“. Роденият в Казанлък българин отдавна живее и работи в Щатите Иван Иванов е вицесветовен шампион от 1994 година и пети от Олимпийскити игри в Атланта 1996 година.

Изобретател е на системата за тренировка „Суплес“ . Бил е треньор на олимпийския отбор на САЩ и генерален мениджър на Американската федерация по борба.

Иванов пристига от САЩ за да се включи в инициативата на СУ“Юрий Гагарин“ под мотото „Предизвикай ме“. Тя е част от кампанията за открити тренировки „Ролята на физическото възпитание за развитието на личността на ученика“, Която Спортно училище стартира през миналата учебна година по повод честването на 50-годишния си юбилей.

Откритата тренировка на Иван Иванов с борци от СУ“Юрий Гагарин“ ще се проведе на 22 ноември, от 10:30 часа в зала „Бойчо Брънзов“.

Именитият борец, който е и носител на златния пояс „Никола Петров“ е изобретател на уреда „Българска тренировъчна торба“, известен по цял свят като Bulgarian Training Bag.

Учениците от Спортното ще имат уникалната възможност да направят съвместна тренировка с Иван Иванов, който ще им разкрие тайните на този универсален, ефективен и революционен фитнес уред.

Българската торба, както и други спортни уреди и иновации, проектирани от нашия сънародник се ползват с огромен успех сред елитните състезатели и треньори по борба, MMA, джудо, както и от практикуващите функционални, аеробни и crossfit тренировки.

Всеки желаещ да чуе какво ще сподели Иван Иванов с бургаските спортисти и да наблюдава атрактивната и вълнуваща тренировка може да присъства като зрител в зала „Бойчо Брънзов“ на 22 ноември, сряда, от 10:30 часа. Входът е свободен.

Facebook Коментари

Print Friendly, PDF & Email