Риалити звездите Елена и Стефания от TORNADO ТWINS представят изложба в Бургас

Те не само рисуват заедно на едно платно, но го правят и едновременно – едната с лявата ръка, другата – с дясната, под звуците на латино ритмите

Популярните близначки Елена и Стефания, които зрителите познават от знакови предавания в българския ефир, ще подредят цветна изложба в Бургас. Двете близначки са фенове на латино музиката и са известни като Tornado Twins.

Първата експозиция на колоритните художнички в морския град ще се открие утре, 15 ноември /вторник/ от 18.00 часа в Арт център „Богориди“.

Елена и Стефания са еднояйчни близначки от София, завършили Националната художествена академия. Още от много ранна детска възраст изявяват влечението си към изобразителното изкуство. Това не е нищо ново за семейство, в чийто род има вече утвърдил се, виден за времето си, скулптор и художник – техният дядо. Двете дружно се занимават и с други видове изкуства – пеене и танци. Дълги години покоряват световните сцени с латино танци. Имат и своя авторска песен в стил бачата. Любовта им към латино музиката е на границата с фанатизма. Именно под звуците на латино ритмите Елена и Стефания рисуват всичките си картини. Може би това е и една от причините от творчеството им да струи такова цветно настроение и радост. В картините си обичат да представят различни животни, растения и чудновати хора. Тъй като са завършили средното си образование със специалност „Парково строителство” и имат афинитет към всички растителни видове, съвсем естествено върху платната им се откриват най-разнообразни цветя, храсти и дървета, представени изключително детайлно.

Артистичният им псевдоним Tornado Twins е кратко, но изключително точно описание на тяхната същност. Инициалите, с които подписват всичките си картини ТТ, е съкращение на артистичното им име, сборно наименование на двете художнички, обединили таланта, вдъхновението и идеите си върху една картина.

Всяка тяхна творба ни заразява с безкраен позитивизъм и ни дава надежда, че има светлина в тунела. Чак когато осъзнаем неволно появилата се усмивка на лицето си,си даваме сметка, че чрез тези творци изкуството е стигнало до нас и е изпълнило основната си цел – да направи живота ни по-красив и добър.

Изложбата на популярните близначки ще гостува на ул. „Богориди“ №48 до 29 -ти  ноември. Входът е свободен.

Facebook Коментари

Print Friendly, PDF & Email