„Разчупи матрицата“ учи на лидерство и комуникация

Младежкият международен център в Бургас организира еднодневен краш курс „Crack the Matrix” („Разчупи Матрицата“) с основни теми: лидерски умения, как да комуникираме ефективно, как да си поставяме цели и как да ги презентираме и постигнем.

Преминалите обучението ще могат да се включат в Инкубатор за идеи. Там със съдействието на екипа на Центъра ще имат възможност да създадат и завършат от начало до край идея, събитие или инициатива, които да внесат позитивна промяна в ежедневието на нашия град.

Курсът ще се проведе от 10.00 до 16.00 часа на 19 и 20 ноември (тази събота и неделя) в Младежкия културен център, на улица „Гладстон“ 39.

Желаещите да се включат могат да се запишат за една от двете дати на този формуляр: https://forms.gle/pNc8dzsABxcG6Da69 *Проект № BGLD-2.001-0002 „Създаване на Младежки международен център – Бургас“ се реализира по програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство (ФМ

Facebook Коментари

Print Friendly, PDF & Email