Проф. д.п.н. Галя Христозова: Удовлетворени сме от факта, че преди повече от 7-8 години университетът започна да работи на електронната платформа moodle

“ Удовлетворени сме от факта, че още преди повече от 7-8 години БСУ започна да работи на електронната платформа moodle. Всички преподаватели могат да качат лекциите си в различни варианти, до които студентите имат достъп. Освен, че те могат да четата лекции, преподавателите им поставят различни задачи, които те трябва да изпълняват. Всеки един студент качва своето предложение, което е видимо за преподавателя“-сподели за Общинско радио „Гласът на Бургас“ проф. д-р Галя Христозова-ректор на БСУ по повод иновативните дистанционни обучения прилагани в Бургаското висше учебно заведение.

Тя каза още, че платформата дава възможност да се правят различни тестове, в които студентите сами да видят своите постижения. “ Удовлетворени сме от това, че обучаваме студентите, но и в процеса на обучението като преподаватели се квалифицираме в по-нови начини на преподаване.

Facebook Коментари

Print Friendly, PDF & Email