ЕВРОПА /понеделник от 10,30 часа/: Бъдете с предаването на Областен информационен център – Бургас и водещата Сивелина Илиева, за да разберете повече за Оперативните програми в България, съфинансирани от Структурните и Кохезионния фондове на Европейския Съюз, европейските политики, актуалните възможности за финансиране и добрите европейски практики от бургаски регион. Ще научите новини от европредседателството на България в Съвета на Европа. Въпросите си отправяйте на e-mail: oic.burgas@gmail.com .

МЕСТЕН ПАРЛАМЕНТ /вторник от 10,30 часа/: От авторското предаване на Краси Тодорова ще научите за проблемите на Бургас и възможните решения, за новите идеи, проекти и споделен опит от бургаските общински съветници.

ПРЕМИЕРА /сряда от 10,30 часа/: Всяка премиера носи своя атмосфера. Потопете се в нея с авторското предаване на Краси Тодорова за култура и изкуство.

ХАШТАГ ЗДРАВЕ /четвъртък от 14,30 часа/: Предаване на Моника Илиева, в което всеки четвъртък от 14,30 часа заедно ще търсим начина как „най-добрият за живеене град“ да се превърне в града с най-добро здравеопазване в страната.

БАРОМЕТЪР /петък от 10,30 часа/: Бъдете с предаването на Общинско радио „Гласът на Бургас“ по горещите „теми на деня“. От него ще научите за значимите проекти, събития и инициативи на Община Бургас. Задайте своите въпроси! Да измерим заедно атмосферата на актуалното!

PRIMETIME /понеделник – петък от 18,00 часа/: Авторско музикално лайфстайл предаване на Стоян Иванов – Hoodini. Бъдете с горещите хитове на световната сцена на вълните на най-младото бургаско ефирно радио „Гласът на Бургас“, на честота 98,3 FM!

КАБЕЛНОТО РАДИО /“РАДИО-СПОМЕНИ“/: Общинското кабелно радио съществува от 1942 година. То е първото бургаско радио, с първото професионално студио в града ни и първата плажова уредба в страната. Любопитната история на радиото разказа Виолета Секиранова в книгата си „70 години Бургаско кабелно радио“. В предаването ще чуете фрагменти от разказите на участници в описаните събития.

НАРОДЕН КАЛЕНДАР: Рубрика на Краси Тодорова за българските народни вярвания, обреди и традиции.

ПАЛИТРА: Предаване за успехите на нашите деца и среща с експерти по проблемите на подрастващите. Разбира се, има изненади и за най-малките. „Палитра“ е предаването-подарък на Деница Христова за децата – тези, които, въпреки пакостите, най-силно обичаме!

beJaZzy: Неделно музикално предаване на Деница Христова-Чомакова. “JaZzY” е за всичко ярко, запомнящо се, вълнуващо и интересно, свързано с джаз музиката. Слушайте емблематичните джаз хитове на всички времена в ефира на радио „Гласът на Бургас“! Бъдете ярки, бъдете цветни, “be JaZzY”!

ЧУЙТЕ ПАРЛАМЕНТА: С Краси Тодорова ще научите за предложенията на бургаските депутати, обсъждани в Парламента – становища и мотиви, възражения и граждански позиции.

Facebook Коментари