Постановките „Баща ми се казва Мария“ и „Смешно отделение“ гостуват в НКХ тази седмица

Две забавни постановки могат да се гледат тази седмица в Културен дом- НХК. Режисьори на спектаклите са двама любими български актьори – Асен Блатечки и Робин Кафалиев.

Комедийният спектакъл „Баща ми се казва Мария“ ще се играе този четвъртък /28 януари/ от 18:00 часа на сцената на културния дом. Автор на спектакъла е Иван Ангелов, а режисьор – Асен Блатечки. 

Следващият ден на 29 януари, Културния дом на НХК ще бъде домакин на музикално-сценичен спектакъл, който включва подбрани изпълнения от оперната и оперетната класика. Спектакълът е озаглавен „Във вихъра на любовта“ и ще е с две издания – от 19:00 часа. Ще звучат арии и дуети от световната съкровищница, заредени с любовни признания, нежни слова, елегантен чар и виталност в изпълнение на Даниела Караиванова – сопран, и Борис Луков – тенор.

Комедията „Смешно отделение“ по Ерик Чапъл ще се играе на сцената на НХК на 31 януари от 19:00 часа. Режисьор на постановката е Робин Кафалиев, а сценограф – Теодор Даскалов. Участват: Робин Кафалиев, Николай Сяров, Евгени Стефанов, Иван Иванов, Росица Кехайова, Анна-Мария Николаева.

Всички събития в Дома на нефтохимика ще се провеждат при стриктно спазване на противоепидемичните мерки срещу Ковид – 19. В сила е ограничението за 30% заетост на местата в салона, като зрителите ще сядат през два стола.

Задължително е носенето на предпазни маски, спазването на физическа дистанция, както и на останалите противоепидемични мерки за безопасност.

Facebook Коментари

Print Friendly, PDF & Email