Поради намалелия брой пътници от днес въвеждат още промени в курсовете на градския транспорт

В резултат на въведеното извънредно положение и серията от мерки за предотвратяване разпространението на коронавирус, става все по-отчетлива тенденцията за намаляване броя на пътниците в градския транспорт. Бургазлии масово изпълняват предписанията на Националния и Общинския щаб, стоят си вкъщи и пътуват по-рядко. В конкретния момент това е полезна превенция против КОВИД – 19, но се налагат промени в графика на градския транспорт.

От 25.03.2020 г., сряда, се въвеждат промени в изпълнението на основните линии Б1, Б2, Б11, Б12, 11 и 12. От 26.03.2020г. предстоят нови корекции в разписанията на кварталните и междуселищните линии. Информация за това ще бъде публикувана също на 25.03.2020г. Подробности можете да откриете в сайта на общинския превозвач, като за всяка отделна линия ги търсете в нейната подстраница: http://burgasbus.info/burgasbus/?page_id=5714.

Нека всички пътници си изградят навика редовно да проверяват сайта на „Бургасбус“ за новини и актуална информация, докато трае извънредното положение – призовават от пресцентъра на Община Бургас.  

Промените са временни. Движението на градския транспорт постоянно ще бъде адаптирано спрямо ритъма на Бургас, когато той стане по-бърз и постепенно започнем да се връщаме към нормалното ежедневие.  

Facebook Коментари

Print Friendly, PDF & Email