Подарете си „Омайна нощ“ на остров „Света Анастасия“

Драматичен театър „Адриана Будевска“ представя хитовите заглавия „Омайна нощ“ и „Лъжата“ на откритата сцената на остров Света Анастасия. Досега там са снимани кинофилми, организирани са концерти и изложби. Сега на острова все по-сериозно стъпва още едно изкуство.

Театралното лято на Света Анастасия ще започне на 8 юли с постановката на Жозиан Баласко „Омайна нощ“. Режисурата е на Велко Кънев, участват Асен Блатечки, Мария Сапунджиева и Юрий Ангелов. Какво ни предлага това бижу на съвременната френска комедиография?

Действащи лица: една затворничка в петдневен отпуск, един водещ на хитово ТV предаване и един келнер с утежнена биография.
Място на действието: бюфета на гарата (първа част) и апартамента на водещия (втора част).
Време на действието: нощта между два влака за Париж (първа част) и сутринта на другия ден (втора част).
Преобладаващи чувства: Любов Френска (първа част) и тежък махмурлук (втора част).

На 9 и 10 юли гледайте постановката на Флориан Зелер „Лъжата“. Режисьор е Борислав Чакринов, участват Асен Блатечки, Койна Русева, Стефан Иванов и Милена Маркова – Маца.

Две двойки. Приятелство. Предателство. Подозрение. Истина или… лъжа. В центъра на действието са две семейни двойки, които непрекъснато си изневеряват. Те са от средната класа и по свой начин се борят с проблемите на средната възраст.

Спектаклите ще се играят от 21.00 часа на сцената на острова:

* 8 юли  – „Омайна нощ“;

* 9 и 10 юли  – „Лъжата“.

Програма:

Час на отплаване във всеки от дните: 20:00 часа от „Магазия 1“ – качването на корабаще започва от 19:30 часа с оглед добрата организация и избягване струпването на хора.

Отплаване обратно към Бургас: в 22:30 часа.

Билетите са в продажба от 1 юни на касата на Туристически информационен център до Часовника, Магазия 1 и в билетния център на театър „Адриана Будевска“ на ул. „Александровска“.

Цена на билет с включен транспорт с кораб „Анастасия“: 35 лева.

За информация и резервации – тел.: 0882 004 124 или email: reservations@gotoburgas.com.

Каса на ДТАдриана Будевска– тел.: 056 842 266.

Facebook Коментари

Print Friendly, PDF & Email