Петър Алексиев, председател на ДФК „Звездичка“: Бургас е пример в спорта

„Започнахме трудно след епидемиологичната обстановка. Децата се върнаха да спортуват. С останалите клубове в града се включихме в един турнир. Те имат нужда да спортуват защото след пандемията някои се върнаха с наднормени килограми и това се отрази на игровата им форма. Надявам се силно да няма толкова болни и да не се връщат мерките защото това влияе най-много на децата.Преди месец шефът на РЗИ ни събра и ни разясни как да работим, какви мерки да взимаме при тренировъчните процеси.“-това заяви специално за Общинско радио „Гласът на Бургас“ Петър Алексиев-председател на ДФК „Звездичка“ по повод тренировките в момента с малките възпитаници и техните участия.

Той подчерта още, че ДФК „Звездичка“ сформира нова група за тренировки за най-малките шампиони.

Групата е за деца, родени 2015/2016г. с треньор Панайот Горов .

Графикът за тренировки на децата , родени 2015/2016г. е както следва : понеделник, вторник и четвъртък 18.30ч. на спортна база „Звездичка Арена “ , к-с „Славейков“ до бл.165.

Тренировките вече стартираха през изминалата седмица с много усмивки и ентусиазъм .
Може да заповядате на място, очакваме всички желаещи на спортната база 20мин. преди обявеното време за тренировка.

За информация и записвания: 0883349210

Освен това треньорският екип на ДФК „Звездичка“ започна тренировки с новосформираните си групи за начинаещи във всички набори от 2006г. до 2016г.

Всяко ново дете ще има възможност да се включи с едноседмичен пробен период без да дължи членски внос за първата седмица .

Facebook Коментари

Print Friendly, PDF & Email