На 6 юли ще чуем Плевенска филхармония, Хилда Казасян, Васил Петров и Теодосий Спасов в „Световното кино в музика“

След огромния успех на програмата „Да послушаме кино“, включваща някои от най-популярните теми от български филми, която препълни големите сцени в България в 38 града и грабна приза „Кристална лира“ за върхови постижения в областта на българското музикално изкуство, екипът реши да продължи своето музикално пътешествие с музика от световното кино.

Плевенска филхармония, Хилда Казасян, Васил Петров и Теодосий Спасов представят „СВЕТОВНОТО КИНО В МУЗИКА“ в Бургас на 06.07.2022 г.

Това е концерт-спектакъл, който отваря вход към една друга реалност. Едно раздвижващо душата събитие, което ангажира слушателя и разкрива картини от знакови ленти – „Имало едно време в Америка“, „Кръстникът“, „Убий Бил“, „Кабаре“, „Флашданс“, „Хубава жена“, филмите на Чарли Чаплин („Модерни времена“) и много други.

Проектът включва поредица от концерти в страната с избрани филмови парчета от обичани и знакови филми, с изцяло нов аранжимент и интерпретирани от магическите им гласове. На сцената, освен Плевенска филхармония под диригентството на Борислав Йоцов и солистите ХИЛДА КАЗАСЯН, ТЕОДОСИЙ СПАСОВ и ВАСИЛ ПЕТРОВ, ще се качат и едни от най-добрите джазови музиканти:

Живко Петров – пиано

Христо Йоцов – барабани

Димитър Карамфилов – контрабас

Михаил Йосифов – тромпет

За още по-силно въздействие, на концертите ще има мултимедия, подготвена специално от Васил Къркеланов, а новите аранжименти са направени от Христо Йоцов специално за случая.

Началото е от 21:00 ч.

Билети можете да закупите от:

* Онлайн:

https://www.eventim.bg/bg/bileti/svett-na-kinoto-v-muzika-burgas-leten-teatr-579495/event.html (Ползвайте опцията PRINT@HOME, изпринти вкъщи, и се сдобийте лесно и удобно с билет).

* На касата на НХК и Часовника.

За повече информация: 0894 898 098

Деца до 6 г. влизат без билет и без право на място.

Facebook Коментари

Print Friendly, PDF & Email