На 2 декември ви очакват изложба и базар в КТК „Ченгене скеле“

И тази година КТК „Ченгене скеле“ ще се потопи в духа на наближаващия Никулден и Коледните празници. Първото събитие от културния календар на любимата локация на жители и гости на Бургас е на 2 декември (събота). От 12.00 ч. в многофункционалната зала на комплекса ще бъде открита изложба на художничката Даниела Власакиева. Тя е с морска тематика и броени дни преди най-бургаския празник ще покаже един вълшебен и наситен с емоции свят на моряци, рибари, морски обитатели.

Даниела Власакиева се занимава с иконопис, живопис и приложни изкуства. Има редица самостоятелни изложби и е участвала в съвместни експозиции с други автори, последната от които беше в галерия „Гергер“ в Бургас. Много от картините й са притежание на частни колекции у нас и в чужбина.

Изложбата на Даниела Власакиева ще може да бъде разгледана в КТК „Ченгене скеле“ всеки ден от 2 до 10 декември.

Отново на 2 декември, празничен базар ще бъде открит в КТК „Ченгене скеле“. В него ще вземат участие с щандове Пчеларска ферма „Стоянови“, органични вина „Тракийски легенди“, арт работилничка „Усмихнати осмици“, „Пъстрото“, както и „Морски знаци“

Изберете подаръци за предстоящите празници – от продукция на местни производители до коледни сувенири! Базарът ще обхване периода 2-3 декември, 9-10 декември, както и самия Никулден – 6 декември. Ресторантът в комплекса ще задоволи всеки вкус, а в уютното кафене можете да опитате домашен чай и други топли изкушения.

Очакват ви още изненади и забавления за празника на Бургас!

Facebook Коментари

Print Friendly, PDF & Email