На 18 октомври стартира безплатен курс за финансова грамотност

От екипа на образователната организация “Finance Academy” съобщиха, че дават начало на второто издание на програмата , която има за цел да повиши финансовата грамотност в България.

Програмата стартира на 18 октомври с безплатен курс по Основи на инвестициите и е отворена за всеки български гражданин, който иска да научи как да разполага разумно с парите си и да повиши качеството си на живот.

Обученията ще дадат практически знания и умения относно финансовото управление, създаване и управление на инвестиционни стратегии и изграждането на дългосрочно богатство. Програмата обяснява икономически принципи на достъпен език и отговаря на бъдещите образователни нужди.

В образователните курсове лектори са специалисти в тази материя, сред които Пламен Моновски – най-младият изпълнителен директор в най-голямата компания за управление на парични средства в цял свят – BlackRock, Валентин Михов – блокчейн експерт и инвеститор, и проф. д-р Даниела Бобева – автор на първия в България учебник по лични финанси.

Линк за записване: Безплатен курс за финансова грамотност (https://financeacademy.bg/kursove/osnovi-na-investitsiite/)

Facebook Коментари

Print Friendly, PDF & Email