На 17 март започва ремонт на бул.„Демокрация“, въвеждат се частични промени в градския транспорт

На 17 март, вторник, започват строителни дейности за реконструкция на бул. „Демокрация“ с обособяване на трасе за бърза автобусна линия. От 10.00 часа ще бъде въведена временна организация на движението в участъка от ул. „Св. св. Кирил и Методий“ до ул. „Цар Симеон I“. Затваря се западното платно на булеварда, от страната на жилищните сгради. Запазва се движението по източното платно, еднопосочно, в посока ул. „24-ти черноморски пехотен полк“. Строителните дейности ще продължат до 15.05.2020 г. Община Бургас се извинява предварително за причиненото временно неудобство и препоръчва използването на обходни маршрути – „Сан Стефано“ – „Гурко“ – „Кирил и Методий“.

Заради ремонта се налагат частични промени в маршрутите на някои линии в градския транспорт. До приключването му автобусите с номера 11, 15, Б11, Б12, както и линия Поморие – Бургас ще използват обходно трасе от бул. „Демокрация“ – ул. „Гурко“ – ул. „Булаир“…

За посочения период от време спирка „Ген. Гурко“ в посока Терминал Юг няма да бъде обслужвана. Ще бъде обособена временна спирка на ул. „Гурко“, до оградата на Белодробната болница.

Facebook Коментари

Print Friendly, PDF & Email