Националното турне National Geographic Kids Клуб „Малки откриватели“ ви кани на образователна забава в първите четири града през май 2022

Националното турне National Geographic Kids Клуб „Малки откриватели“ ви кани на образователна забава в първите четири града през май 2022.

Тази година ще поставим началото на националната обиколка на National Geographic Kids Клуб „Малки откриватели“ 2022 още през месец май. Ще посетим четири от големите града на България и ще посрещнем малките откриватели с новата ни тема „Забавна академия“.

За осма поредна година сме готови с много интересни, забавни и любопитни активности, с които да подарим нови познания на малчуганите. Игрите ще бъдат свързани с едни от най-любимите образователни предмети за децата, около които да натрупат още нови познавателни и любопитни факти. Вълшебното градче на National Geographic Kids е готово да подари много емоции, интересни преживявания и награди, с които да бъде запомнено това приключение. На място за специалните награди от партньорите ще се борят участниците в томболата ни, затова не я пропускайте.

Силно вярваме в ЕКОпосланието на събитието и примера, който дава на децата, затова го запазваме за поредна година. Отново ще подсилим инициативата с вълнуващи, природосъобразни игри и активности, за да научим децата да пазят, ценят и защитават природата, която е наш дом. Заедно с Еко Партнърс България ще дадем още ценни съвети на малчуганите как отпадъците да бъдат събирани разделно и защо това е важно, за да остане света чист и приветлив за всички!

Тази година турнето ще бъде разделено на два тура – един през пролетта и един през есента.

Датите и локациите, на които да ни очаквате през май са:

Бургас – 06.05.2022г. – площад „Тройката“;

Варна – 08.05.2022г. – площад „Независимост“;

София – 21.05.2022г. – Борисова градина

Пловдив – 24.05.2022г.- площад „Централен“

Благодарим специално на всяка от общините за гостоприемството и подкрепата, с която ни посрещат винаги!

Поставяме началото на несравнимото приключение National Geographic Kids Клуб „Малки откриватели“ 2022 съвсем, съвсем скоро и се вълнуваме да ви посрещнем на първите две локации от турнето – 6 май в гр. Бургас на площад „Тройката“ и на 8 май в гр. Варна на площад „Независимост“. Бъдете с нас и двата дни от 11 до 18 ч. , защото заедно с нашите партньори сме ви подготвили много увлекателни занимания, изобилие от знания и награди, които сме нетърпеливи да ви подарим.

DEVIN mini

Детски сокове и нектари TEDI

Издателство Книгомания

Еко Партнърс България АД

Парти агенция Магика

Елате на място и се впуснете в образователното приключение!

Очаквайте още подробности и за следващите дати и локации, където ще се видим през 2022.

Facebook Коментари

Print Friendly, PDF & Email