Налагат се ограничени в движението през уикенда заради Триатлон Бургас 2023

Във връзка с провеждането на Триатлон Бургас 2023, от 7 часа на 08.09.2023 г. – петък, до 15:00 часа на 10.09.2023 г. – неделя, улица „Поморийска“ и паркинг „Капани“ в Приморски парк ще бъдат затворени за движение и паркиране на автомобили. За целта ще бъде въведена временна организация, като се затваря за МПС ул. „Поморийска“, в участъка от ул. „24-ти Черноморски пехотен полк“ до паркинг „Капани“.

Нека водачите до 07:00 часа на 08.09.23 г. да преместят паркираните МПС от зоната за платено паркиране по улицата и паркинга. По време на провеждането на събитието ще бъде въведена организация и за пешеходците и велосипедистите в Приморски парк. Участъците, които ще бъдат затворени за велосипедисти и пешеходци, са: велоалеята към Солници, в участъка от паркинг „Капани“ до бариерата на Солниците, и районът, заключен между ул. „Поморийска“, паркинг „Капани“ и Графична база.

Пешеходци и велосипедисти ще бъдат пропускани от доброволци на събитието, когато на терен няма състезатели. Стартът на събитията е от 07:00 часа в събота. Състезанието ще продължи през двата почивни дни. Достъпът до търговските обекти ще бъде затруднен.

Facebook Коментари

Print Friendly, PDF & Email