Маестро Диомов посвещава празничния двоен концерт на „Тоника“

Празничният двоен концерт-спектакъл на Стефан Диомов ще бъде посветен на група „Тоника“. Това съобщи маестрото днес в предаването „Премиера“ на общинско радио „Гласът на Бургас“. Той добави, че на сцената ще се съберат общо около 50 изпълнители от всякаква възраст.

Шоуто е на 11 декември, от 17.00 и 20.00 часа, а билети все още се намират на касата на Драматичен театър „Адриана Будевска“ в центъра на града. Те струват 20 лева за възрастни и 15 за ученици, студенти и пенсионери.

„Освен най-обичаните и известни хитове на различните формации на „Тоника“ и други изпълнители, публиката ще чуе и няколко съвсем нови песни“, сподели още Стефан Диомов.

В коледния спектакъл ще участват Милица, Ралица, Драго и Емил от „Тоника СВ“, Ева Найденова и Хари Шерикян от „Тоника“, Божана Иванова, Виктория Главчева, Божидар Неделчев, вокална група „Изгревчета“ и танцьорите от „Дюн“.

Аранжиментите на песните са на Георги Милтиядов, а съпроводът ще е на оркестър с диригент Левон Манукян. Водещ на двата спектакъла ще бъде Мина Пенкова, бивш член на вокалната група на маестрото „5-те сезона“.

Чуйте целия разговор в звуковия файл

Facebook Коментари

Print Friendly, PDF & Email