„Магията на кукерската маска- Дай рамо – да помогнем на децата и възрастните в болничните заведения“- една кампания на Сдружение „УСМИВКА“ Бургас

През 2020г месец февруари се проведе Национален конкурс за деца от 5 до 15 год. „Магията на кукерската маска- Да прогоним злото, да бъдем по-добри“. Идеята на конкурса беше да се наберат средства от продажбата на кукерските маски, за да бъдат закупени две инфузионни помпи за Детската Неонатология в УМБАЛ Бургас.

Поради настъпилата кризисна ситуация в страната от КОВИД 19,  искаме да  пренасочим средствата към една по- необходима за момента кауза, която би била по- полезна за хората, които имат нужда от това.

Екипът на Сдружение „УСМИВКА“ изразява желание да закупи дезинфектанти, белина, мокри кърпи, течен сапун,  маски  и деспенсъри за дезенфектанти, които да предостави на болници, които имат нужда от тях в този толкова напрегнат  момент.

 Обръщаме се към Вас за съдействие и помощ, за да наберем необходимите средства и продукти,  като до момента набраната сума от началния търг от разпродажбата на кукерските маски  е 350 лева.

Уважаеми, съграждани, българи до момента заедно с Вас сме участвали в толкова благотворителни кампании и инициативи свързани с наводненията в с. Бисер, Аспарухово, Добрич, Килифарево, закупували сме инфузионни помпи за недоносените бебета в УМБАЛ Бургас, правили сме толкова много дарения на социално слаби деца и семейства, деца в домове, правили сме лагери за деца от социални домове, организирали сме концерти и ритъм барабанни терапии за деца аутисти в Бургас .

Разговаряме с Митка Георгиева-председател на Сдружение „Усмивка“

Можете да предоставите Вашите помощи и продукти   на адрес :

  1. Гр. Бургас

Ул. „Янко Комитов“ 4

За Сдружение „УСМИВКА“

  • Можете да ни подкрепите и на ДМС  17 777  с кодова дума  RAMO

Или

  • Като  направите дарение на :

SMILE SDRUZHENIE
IBAN BG23RZBB91551007918704
РАЙФАЙЗЕНБАНК ОФИС БУРГАС 5

За кампанията „„Магията на кукерската маска- Дай рамо да помогнем на децата  и възрастните  в болничните заведения“

или

  •  Като си поръчате кукерска маска от Фейсбук страницата на Сдружение „УСМИВКА“. Маските ще бъдат публикувани , а Вие можете да си заявите желаната  и да направите  Вашето дарение като предоставите  адрес за кореспонденция , на който да Ви бъдат изпратени маските по куриер. 

 Кукерските маски ще бъдат предоставени за разглеждане на Фейсбук страницата на Сдружение „УСМИВКА“.

Отправяме призив към Всички Вас –изберете начин как да помогнете, на всички хора, които се нуждаят от Вашата помощ това е толкова необходимо сега!  

Facebook Коментари

Print Friendly, PDF & Email