Кметът Николов се срещна с новия дистрикт гуверньор на клубовете от Д2482 Борислав Къдреков

Кметът Димитър Николов прие днес в кабинета си новия Дистрикт Гуверньор на ротарианска област „Дистрикт 2482“ Борислав Къдреков, който му представи новата политика и инициативи на Ротари и амбициозните програми на трите бургаски клуба, в полза на обществото. Той бе придружен от президент на Ротари клуб Бургас Вълчо Вълчев, президент на Ротари клуб Бургас Приморие Стоян Бубалов и Мария Янева – президент на Ротари клуб Бургас Пиргос и асистент дистрикт гуверньор Катя Касабова.

Новият дистрикт гуверньор представи заедно с президентите на трите Ротари клуба в Бургас, целите и задачите на организацията за тази година. Представителите на местните клубове също представиха най-устойчивите си проекти, които ежегодно подкрепят и обогатяват с инициативи, като конкурса за детска рисунка „Аз, моят град и морето“, международния литературен конкурс „Изкуство против дрога“ и др.

Кметът Николов подчерта, че местната власт винаги е готова да подкрепи хуманитарните каузи в полза на обществото, които инициират бургаските Ротари клубове.

Facebook Коментари

Print Friendly, PDF & Email