Йордан Йорданов, кмет на град Българово: Голяма част от хората в Българово много сериозно и отговорно се отнесоха към мерките

“ Аз лично съм много доволен. Голяма част от хората в Българово много сериозно и отговорно се отнесоха към мерките след като бе обявено извънредното положение. Голяма част от тях, които традиционно и ежедневно имаха всекидневни контакти вече на 100% са ги ограничили. Най-хубавото е, че всички собственици на магазини си дават добре сметка за ситуацията. Някои са ги затворили доброволно и само след обаждане ги отварят.-заяви кметът на град Българово Йордан Йорданов за Общинско радио „Гласът на Бургас“ по повод извънредната обстановка.

Йорданов допълни още, че разполагат със специална пръскачка, като сутрин със специален дезинфектант се третират различни площи, а на входа на кметството е монтиран диспенсър. Поръчани са и 30 маски за многократна употреба. Освен това от другата седмица той ще предложи и на всички, които не са длъжни да бъдат на работното си място самостоятелно и на определено разстояние както се изисква да излезат и да започнет пролетно почистване.

Facebook Коментари

Print Friendly, PDF & Email