И тази седмица в Бургас предстоят яки забавления

И през тази седмица артистичната мрежа „БулевАрт“ в Бургас е приготвила сериозни забавления от всеки калибър и област на развлечението. Още утре в 19.30 часа в „Esco BAR“ е „QUIZ NIGHT SHOW“. В „Cardamon“ пък, на улица „Алеко Богориди“ 27, от 18:00 часа започва „Рисуване с коктейли“.

Куиз шоуто с въпроси от всички области на човешкото познание ще се повтори в „Esco BAR“ на 14 февруари, в сряда. Тогава в „HashtagSTUDIO“, на улица „Възраждане“ 6, от 19:30 часа е „Комедиен куиз за ПЪЛНОЛЕТНИ“. Той е предназначен за „ентусиазирани младежи над 18 години“.

Отново в сряда и пак в „HashtagSTUDIO“, но от 22:00 часа започва „Tinder Party with Zho“ – парти за необвързани“. По-рано през този ден в „Art Gallery Nesi“, на улица „Хан Крум“, Росица Чобанова ще открие своята самостоятелна изложба ,,Философия на цветовете“. Началният час е 16.00. 

15 февруари /четвъртък/ е запазен в „HashtagSTUDIO“ за „Stand up Comedy Special“ на Жо, а началото е в 20.00 часа. Елате да се посмеете с едно от най-новите остриета на българския стендъп, което е тук, за да ви разкаже за битието на децата на 90-те, вечният сблъсък мъже-жени, та чак до семейството и какво е да бъдеш родител в наши дни.

На 16 февруари /петък/ в „Esco BAR“ предстои караоке-дискотека от 23.00 часа. В 22.00 часа в „HashtagSTUDIO“ от 22:00 часа е концертът на нашумелите „Керана и космонавтите“ . Бандата пристига в пълен състав да ви зареди със своите най-нови парчета и най-големи хитове.

17 февруари /събота/ – Караоке-дискотека от 22.00 часа в „Esco BAR“, а на същото място в 20.00 часа, но в неделя, започва „ SALSA Sunday“. Поканени са всички почитатели на горещите латино ритми. Водещи са профеинструктори от „Танцово Студио 29“.

Facebook Коментари

Print Friendly, PDF & Email