Ицо Хазарта и Милена Славова откриват днес Street food & Music festival

Ицо Хазарта днес се качва на сцената на Street Food & Music Festival. Фестивалът ще се проведе на Пристанището на 5 и 6 август 2020, а програмата му е повече от страхотна – музика на живо, кулинарни демонстрации, комедийни спектакли, игри, работилници, вкусна храна и подбрани напитки!

Фестивалът започва с кулинарна демонстрация от 17:00 часа на 5 август. Концертът на легендарният рапър, известен с безкомпромисния си език, ще бъде от 20:30. Преди нещо на сцената ще видим MINNA и Кристина Дончева, която след като превзе няколко музикални формата е готова да завладее отново и родната бургаска публика.

Музикалната щафета ще поеме рок дамата на българската музика Милена, която пристига заедно с бенда си, за да превърне в рок арена Пристанище Бургас.

Днес не трябва в никакъв случай да пропускате и SitDown Comedy шоуто на новия комедиен феномен на България – Врачка Илия, което започва в 19:15 ч.

Вечерта ще завърши с лятно кино и диджей парти на DJ Ramsey Hercules, а утре – 6 август 2020, програмата на Street Food & Music Festival е още по-атрактивна! Очакват ни нови кулинарни демонстрации, които започват в 17:00 ч., а час по-късно на сцената се качват актьорите от новия филм на Виктор Божинов, посветен на култовата рок група от 80-те – „Жигули“. Една от сцените във филма ще бъде заснета на фестивала ни, така че не пропускайте възможността да станете част от публиката на този филмов концерт!

Ако не можете да си представите Димитър Рачков като рок музикант – елате да го видите! Освен него във филма участват още актьорите Михаил Билалов, Димитър Рачков, Филип Аврамов, Герасим Георгиев – Геро, Лилия Маравиля, Август Попов, Параскева Джукелова и др.

След тях програмата ни продължава с Илин Папазян и Джанго Зе, лятно кино и Warm Up Spice Party с DJ Chichanes. 

Цялата програма на вкусния морски фестивал може да разгледате тук – https://bit.ly/3hMPmZW

Не го пропускайте! И през двата фестивални дни входът е свободен!

Facebook Коментари

Print Friendly, PDF & Email