Инициативата БулевАрт идва с нови изненади през настоящата седмица

Тази вечер, понеделник, от 19:30 ч. в #HashtagSTUDIO на ул. „Абоба“ №1 ще се проведе традиционният QUIZ. Продължителността на играта е от 2 до 2:30 астрономически часа на отбори. На арената на знанието ви очакват 51 въпроса от обща култура. Резервирайте своите места тук: https://m.me/HashtagSTUDIOBurgas?ref=w7593799.

На 23.09, сряда, от 17:00 ч. в галерия „Пролет“, на ул. „Лермонтов“ № 32, ще се открие изложба живопис на една знакова фигура в съвременното изкуство – Милко Божков, на тема „Дайкири над Неапол“. Негови произведения са в колекциите на Конгресната библиотека – Вашингтон, Музея на изкуствата – Портланд, Националната библиотека на Франция, галерията на префектура Канагава, Япония и др. Участник е в над 80 самостоятелни изложби.

На 24 септември, четвъртък, от 19:00 ч. в Papa Beer на ул. „Милин камък“ № 1 за пореден път ще гостува Калоян Николов, финалистът от „Гласът на България“. С холивудската си харизма, бургазлията всеки път взривява публиката. Калоян и Папата ви обещават незабравими емоции. Четвъртък е ден за музика и бира!

На 25 септември, петък, от 21:00 ч. HashtagStudio, на ул. „Абоба“ №1 ви кани на стендъп комедията „Мъже почти за пример“. Двама мъже пълни със случки, които не бива да повтаряте, пристигат в град Бургас да ви забавляват. Елате да се смеете до сълзи с ТЕО ЧЕПИЛОВ и FLASH. Не пропускайте тази несравнима комедийна комбинация.

Само за лица над 18 години. Резервирайте своите места тук: https://m.me/HashtagSTUDIOBurgas?ref=w7593799

На 26 септември, събота, от 22:00 ч. бар Target открива сезона на хубавата музика в компанията на бургаската рок банда ONCE. На сцената ще излязат: Петър Евтимов – вокал, Станимир Николов – бас, Атанас Недев – китара, Николай Кустев – барабани. Момчетата правят кавъри на групи като „Юръп“, „Талисман“ и „Еклипс“. Имат  и една авторска песен – „Heart and Soul“, в стил АОР. Работят и по други авторски парчета. Публиката ги определя като Великани на сцената.

Бар Target и ONCE ви очакват на ул. „Климент Охридски“ № 2. Времето в събота е идеално за разпускане и музика!

На 26.09, събота, от 21:00 ч. #HashtagStudio, на ул.“Абоба“ №1, ви кани на ХаХаХа ИмПро Театър. Директно от София на сцената на #Hashtag ще излязат познатите вече ХаХаХа приятели, с които ще споделите още една алтернатива на театър. Това не е точно театър, защото няма определен сценарий. Вие, публиката, ще имате възможността да участвате в събитието, като давате тон на това, което искате да видите и преживеете.

ХаХаХа е първата професионална трупа за импровизационен театър в България, като има стотици представления на всевъзможни локации в страната и чужбина. Всяко ИмПро има една характеристика, която винаги е налична: то е застрашено от провал във всяка секунда, затова е уникално и изисква много кураж и въображение. Ще се посмеете от сърце и душа!

Резервирайте своите места тук:     https://m.me/HashtagSTUDIOBurgas?ref=w7593799

Facebook Коментари

Print Friendly, PDF & Email