Звезди от „Евровизия“ изнасят голям концерт в Бургас

Българският участник в „Евровизия“ – Виктория, и още звезди от популярния музикален формат изнасят голям концерт в Бургас. Изпълнителите излизат на открита сцена „Охлюва“ в събота от 20:30 часа.

Концертът е част от творчески лагер, в който екип от 25 музиканти, продуценти, композитори и текстописци работят по създаването на нови песни за предстоящото издание на „Евровизия“ в Ротердам през 2021 година.

Музикалният лагер, който се провежда в Бургас и Приморско, е единственото подобно събитие в Европа, което се осъществява на живо. Освен създаването на нови песни, младите музиканти направиха фотосесии на емблематични места в Бургас като терасата на Казиното, Морската градина, Моста и остров Света Анастасия. По този начин градът ще бъде популяризиран като туристическа дестинация и място, което зарежда със специфична творческа енергия. 

Наскоро българският финалист в „Евровизия“ – Виктория Георгиева, засне клипа към песента си „All right“ в новата многофункционална зала „Арена Бургас“. Видеото показва и различни места по морския бряг.

Музикалният лагер „Black Sea Eurovision Songwriting Camp 2020“ се организира от „Лигна Студиос“, в творческо партньорство със Symphnonix International и Ostereo, както и общините Бургас и Приморско.

Facebook Коментари

Print Friendly, PDF & Email