гмуркането на 7 март в „Парк Арена" ОЗК

За шеста поредна година Клуб „АВАНТЮРИКА“ и Клуб „СИНЯТА БЕЗДНА“ организират дни на отворените врати

„За шеста поредна година заедно с клуб „Синята бездна“ организираме Дни на отворените врати, в рамките на които в контролирана среда ще се запознаем с водните спортове и ще се докоснем до усещането да бъдем водолази.Тази година спортното събитие ще се състои в Бургас с подкрепата на Парк „Арена“-заяви за Общинско радио „Гласът на Бургас“ Величка Благоева-организатор на „Дни на приключенията“ в „Парк Арена“.

За шеста поредна година Клуб „АВАНТЮРИКА“ и Клуб „СИНЯТА БЕЗДНА“ организират дни на отворените врати, в рамките на които ще запознаят всички желаещи с подводните спортове в контролирана среда и ще им помогнат да се докоснат до усещането да бъдат водолази.
Discover Scuba Diving е лесен начин малките ентусиасти да се запознаят с невероятните възможности да изследват чудатостите на подводния свят.
Тази година събитието в Бургас ще се състои благодарение на любезната подкрепа на „Парк Арена“ ОЗК. В него могат да се включат деца, ученици и младежи от 7 до 16 години. Датата е 7 март /събота/ от 12.00 до 14.00 часа.

Мисията на ПРОЕКТ „Дни на приключенията“ е да запознае децата и учениците по атрактивен и неформален начин с различни форми на спорт и начини за учене. Този проект, в който главна роля играе ученикът, е една стъпка в посока към развитие на различни компетентности у децата и учениците, мобилизиране на техния потенциал съобразно техните интереси и стимулиране и насърчаване на инициативността, младежката изява в областта на спорта в природна среда.

Facebook Коментари

Print Friendly, PDF & Email