За шеста поредна година Бургас ще бъде домакин на едно от най-големите скейт събития в Европа

За шеста поредна година Бургас ще бъде домакин на едно от най-големите скейт събития в Европа. Очаква се то отново да бъде с международно участие, като заявки са изпратили състезатели от Румъния, Сърбия, Колумбия, Португалия, Германия, Русия и Чехия. Наред с тях ще видим триковете на най-добрите български скейтъри.По този повод разговаряме с Габриел Искрев на 18 години, който е и участник в спортните събития и с организатора Мартин Дечев.

За първа година на Burgas Skate Open се обособява специална категория, в която ще се съревновават дамите. Събитието ще се проведе на 21, 22 и 23 август. То ще бъде съпроводено с атрактивна изложба на снимки от последната година на най-добрите български скейт фотографи Ивайло Дончев, Велико Балабанов и Михаил Новаков. Ще можете да гледате и новото скейт видео на Amnesia Skateshop. Във всяка една от вечерите от бар Barabar ще се погрижат да има подобаващо парти, а за финал очаквайте мощен концерт на So Called Crew.

Турнирът се провежда ежегодно в Скейт парк „Изгрев“ и се организира от Amnesia Skateshop, с подкрепата на Община Бургас. За повече подробности и подробна програма хвърляйте по едно око тук: https://www.facebook.com/events/726702508112528/.

Facebook Коментари

Print Friendly, PDF & Email