Заявявайте посещение в музеите онлайн, призовават от РИМ-Бургас

В изпълнение на заповед на министъра на здравеопазването, във връзка с необходимостта от спазване на социална дистанция и на всички противоепидемични мерки, екипът на Регионален исторически музей – Бургас призовава гражданите да заявяват желанието си за посещение на музеите в град Бургас онлайн, при възможност един ден преди посещението.

Това може да става чрез изпращане на електронна поща на адрес main@burgasmuseums.bg, с указване на дата и час, както и брой на посетителите. Това е необходимо, за да могат специалистите в експозициите да разполагат с време за създаване на съответната организация.

Необходимо е посетителите да бъдат с маски и да използват дезинфектант, който се предоставя на място. В сградите хората ще влизат един след друг, при спазване на отстояние. При група от няколко човека, се препоръча само един от групата да закупува билети, а останалите да изчакат извън помещението или в коридора – в зависимост от съответната сграда.

Посетителите ще бъдат предупреждавани да спазват дистанция в експозициите – най-малко 2 метра един от друг. Забранява се посещението на повече от 5 човека едновременно в една експозиция. Временно е преустановено провеждането на беседи.

Facebook Коментари

Print Friendly, PDF & Email