Започна записването за хакатона на Професионалната гимназия по компютърно програмиране в Бургас – CODE OF THE FUTURE` 23

Започна записването за хакатона на Професионалната гимназия по компютърно програмиране в Бургас – CODE OF THE FUTURE` 23. Тази година той се организира от най-големия випуск на гимназията и ще се проведе от 08 до 10 декември.

Регистрацията за състезанието ще продължи до 1-ви декември или до запълване на местата, а максималният брой отбори, които ще бъдат допуснати е 24. Броят на участниците е от двама до четирима.

Ако желаете да се запишете, но не можете да си намерите отбор, може да пишете на: [email protected].

„Code of the Future – Hackathon“ e състезание, базирано на приложни умения и креативност. То е достъпно за ученици от цяла България, като целта му е да отличи най-иновативния, убедителен, революционен и привлекателен проект.

Темите на състезанието ще бъдат обявени в първия състезателен ден, като те ще бъдат предложени от компаниите – спонсори на състезанието. Всеки спонсор ще има право да предложи една тема, върху която ще могат участниците да работят.

За допълнителна информация може да посетите: https://hackathon.codingburgas.bg/, да се обадите на телефон: 0879 526 699 или да пишете на email: [email protected].

Facebook Коментари

Print Friendly, PDF & Email