Екзотичното изкуство карвинг пристига в Бургас

Днес разговаряме с Ангел Боралиев, който е карвинг майстор. Поводът е, участието му в  Street Food & Art Festival, който ще се проведе от 10 до 12 август на Пристанище Бургас. Професионално от осем години се занимава с декориране на плодове и зеленчуци в хотели. Карвингът се е зародил преди 500 – 700 години в Тайланд, Япония и Китай, като в последно време има развитие и в Русия и Европа.

Веднага след SPICE Music Festival (6-8 август 2021) на Пристанище Бургас се настанява най-вкусният фестивал в България – Street Food & Art Festival!

Едни от най-добрите готвачи, кулинарни блогъри, музиканти, хора на изкуството и фенове на street food културата ще се забавляват заедно, опитвайки подбрани храни и напитки от 10 до 12 август 2021!

Както винаги, ще има забавления за малки и големи, места за отдих, вкусни храни и подбрани напитки, а популярни лица ще направят свои кулинарни демонстрации директно пред посетителите, разказвайки за своята лична страст към храната. Ще научим тънкостите в приготвянето на бърза, лесна и вкусна храна и ще се насладим на постиженията на българските стрийт фууд готвачи.

Не пропускайте кулинарните демонстрации на Николай Тихомиров, който от 5 години е готвач на кралското семейство на Обединените арабски емирства, Ангел Боралиев – един от най-добрите карвинг майстори, който може да изгравира всякакви картини върху плодове и зеленчуци и много други.

Stand Up Comedy сцената на фестивала е отредена за първият български вентролог Димитър Иванов – Капитана, Илия Виделинов и Веска Бабаджанкова, а в музикалната програма ще се включат Дони и Нети, 100 Кила, Wosh MC feat Feel, Керана и космонавтите, Виктория Георгиева, която вече смая Евровизия, Калки и приятели, Cool Den и други.

ВХОДЪТ Е СВОБОДЕН!

Споделете доброто настроение и вкусните ни street food изненади с приятели и най-важното: елате гладни!

Пълната програма на фестивала можете да разгледате тук: https://bit.ly/3wQS2wr

Facebook Коментари

Print Friendly, PDF & Email