Единственият по рода си TEEN BOOM FEST се завръща този август отново на Морска гара в Бургас

Ще бъде шумно, ще бъде емоционално, ще бъде взривяващо. Единственият по рода си TEEN BOOM FEST се завръща този август отново на Морска гара в Бургас, за да ви направи част от нещо голямо и незабравимо.

Какво ви очаква във второто издание на TEEN BOOM FEST – актуални влогъри, инфлуенсъри, ютубъри, тик токъри – всички в офлайн режим – на една ръка разстояние. Те ще бъдат на Морска гара, за да се срещнат със своите най-запалени почитатели. Това е моментът да се снимате с любимите идоли от мрежата, да вземете автограф или да си поговорите с тях, вместо в чат прозорец във фен профил, лично и реално на фона на морето и небето.

Втората вълна не фестивала ще превърне Морска гара в жив, пулсиращ и искрящ фестивален град.

Бъдете част от най-голямата фен среща с най-популярните лица от социалните мрежи под открито небе на 21 и 22 август, за да си създадете спомени не само в сторита и снимки.

Освен най-следваните младежки вдъхновители, феновете ще могат да се срещнат, да пеят, танцуват и забавляват без лимит с любимите звезди 100 кила, Bili HlapetoxD3mo,Venzy, Svet Radoslavof, Dara Ekimova.

Най-яката публика на младежкия фест без аналог ще бъде възнаградена от организаторите с много приятни изненади и съпътстващи събития. За да има вълнение и емоции, всички участници ще бъдат анонсирани един по един. Тази година мотото на фестивала, зад което застават популярните лица от мрежата и сцената, е „Безопасен интернет“. Каузата на организаторите е подкрепена от всички участници и партньори.

Специален партньор на топ тийн събитието на лятото са радио и телевизия The Voice.

Facebook Коментари

Print Friendly, PDF & Email