Днес награждават победителите в колоездачния турнир „Купа Бургас“

“ Победителят от състезанието е този, който е събрал най-много точки от двата етапа. Присъстват всички възрастови групи на събитието. То се провежда за 4-та поредна година и има интерес от всички отбори в цяла България“.-заяви за Общинско радио „Гласът на Бургас“ Валентин Колев от колоездачен клуб „Черноморец“-Бургас по повод провеждането на турнира „Купа Бургас“.

За пета поредна година Бургас ще е домакин на силния турнир по колоездене Колокритериум  „Купа Бургас“ за всички възрастови групи. Той е част от спортния календар на родната федерация в този спорт. Съорганизатор е местният колоездачен клуб „Черноморец“. Традиционно всяка година в турнира участват най-добрите от страната. В новото издание са записани 150 състезатели, като повечето от тях премериха сили и в Международната колоездачна обиколка от българска страна.

Бургаската школа ще бъде представена от момчета и момичета младша възраст, момчета старша възраст, юноши младша и деца до 12 години. Както всяка година, Община Бургас осигурява много предметни награди за всички участници и победители в турнира.

Facebook Коментари

Print Friendly, PDF & Email