Деси Добрева с нова песен и видео клип

Песента „ЕЛА“ е съвместна работа на Деси Добрева и Явор Русинов,  работил със световни звезди като Курт Хауенщайн, Supermax, Булгаро, Vox, Чака Кан, Фалко, Део, Бони ем, Арно Рауниг, Хосе Фелисиано, Хорст Кмела и много други.

Преди две години отново двамата направиха хита ДОС който покори не само радио-станциите в България, но  и надхвърли пределите на родината по радио маршрута от Македония през Словения до немското ARD.

Автор на текста към песента „ЕЛА“ е Невена Русинова която също е работила  с Деси Добрева преди това. Неин е  текстът на парчето „Тази нощ”, която бе една от най-предпочитаните песни на лятото на 2017 година.

Режисьор на видео – клипа към „ЕЛА“ е Георги Марков –  един от водещите режисьори на музикални клипове у нас, познат на широката публика от детска възраст като Фори от Васко да Гама от село Рупча

В последните години Деси Добрева се утвърди като един от водещите изпълнители на България, който с лекота пълни най-големите концертни зали в големите градове на страната.

Деси изпя и песента “Гиздава” написана специално за филмът, който откри и обра овациите на последната Кинопанорама – “Засукан свят“ с режисьор Мариус Куркински – екранизация по едноименния разказ от сборника „Диви разкази“ на големия български писател Николай Хайтов.

Facebook Коментари

Print Friendly, PDF & Email