Две невероятни живи изложения очакват от днес своите посетители в Морската градина на Бургас, в експоцентър „Флора“

Две невероятни живи изложения очакват от днес своите посетители в Морската градина на Бургас, в експоцентър „Флора“. Интересно ще е не само на децата, но и на майки/татковци, баби/дядовци.

* Tropicalia show е изложба – шоу с папагали. Стопанин и възпитател на птиците е „многострадалният“ баща на три деца Татко Калоян, който е и талантлив разказвач с хубаво чувство за хумор.

Колко умни и сръчни са папагалите?

Истина ли е, че интелектът им е колкото на петгодишно дете?

Може ли папагал да смята математически задачи?

Нашите приятели очакват да се запознаят с вас, а ние ще ви разкажем откъде идват и как се грижим за тях, за да се убедите, че папагалите са най-забавните животни на света!

Работно време:

Изложбата е отворена от понеделник до неделя,  от 10:00 до 14:00 и от 16:00 до 20:00 ч.

Опознавателен тур – от 12:00 и от 17:00 ч. /кратка обиколка и запознаване с всеки един от папагалите. Ще научите любопитни факти за всяка птица./

График на представленията:

Понеделник – петък – от 18:00 и от 19:00 ч.

Събота и неделя – от 12:00, 18:00 и 19:00 ч.

Входни такси:

Изложба с папагали – 4 лв.

Шоу с папагали – 6 лв.

Изложба+шоу – 7 лв.

/деца под 3 години не заплащат входна такса/

* От 5 юли до 22 август, от 09:00 до 19:00 ч., можете да разгледате екзотичната изложба на пеперуди и големи африкански охлюви.

Пеперудите са едни от най-красивите създания на природата! Притежават цветовете на дъгата, нежност и магнетичност. Тази година те отново гостуват в експоцентър „Флора“.

Атлас, лястовичи опашки и синьо морфо са сред летящите красавици, които ще изпълнят пространството на Кръглата зала.

Допълнителна изненада в изложбата са най-големите африкански охлюви. Специално за изложбата в Бургас пристига Ростислав Траянов от Охлюварникь GALS. Той е биолог, любител палеонтолог и отглежда повече от сто вида охлюви. Притежател е на една от най-големите колекции в България.

Съжителството между пеперуди и охлюви е доказано безопасно и безспорно вълнуващо за посетителите на изложбата.

Билети се продават на място, като редовният е 5 лв., за учащи и пенсионери – 2 лв., семейният е  8 лв. /2 възрастни и 2 деца/, а деца до 7 години и хора с увреждания влизат безплатно.

Facebook Коментари

Print Friendly, PDF & Email