Два дни атракции с лонгборд в Морската градина

За първи път Бургас ще бъде домакин на национален турнир по лонгборд, който ще се проведе на 25 – 26 юли (събота и неделя) в Морската градина. Организатори на събитието са Спортен клуб „Chilling Crew“ и заведение „BARABAR“ с подкрепата на Община Бургас.

Два дни атракции с лонгборд и висок адреналин за участници и зрители, такива са очакванията. Около 30 състезатели от цялата страна ще се пуснат в битката за отличията. Дисциплините са две – Dance free style  и Slide. Стометровото трасе е зад Летния театър.

Програмата предвижда: Регистрация на състезателите в събота преди обяд с начален час 10:00. Следва брифинг с журналисти и организаторите на проявата. Той е предвиден за 11:30 часа пред Летния театър. 

В 12:00 часа започва обиколка с лонгборд на участниците в състезанието в Морската градина, която е с развлекателен и опознавателен характер. Могат да се включат и всички желаещи бургазлии и гости на града.

Маршрутът е следният: Летен театър в посока Пантеона, към Флората, до Сърф училището и след това по крайбрежната алея, обратно до КЦ „Морско казино“.

В събота атрактивното състезание стартира в 15:30 часа и ще продължи до 21:00 часа. Веднага след това е предвидена церемония по награждаване, която ще се състои пред BARABAR.

В неделя проявата няма да има състезателен характер, а само любителско каране.

Организаторите гарантират много емоции за любителите на лонгборда.

Facebook Коментари

Print Friendly, PDF & Email