„Да украсим Бургас” за 14-и път ще вдъхне надежда, красота и светлина с вашата коледна магия

Този декември ще бъде по-различен за всички нас – в Бургас, страната и целия свят. Но заедно с трудните дни през тази година, последният месец от календара носи със себе си и най-чаканите празници, събрали в себе си вярата, топлината на дома и надеждата за доброто, което предстои. Споделете вашето усещане за празничност в това различно за всички ни време, което наложи нови правила на общуване. Включете се в инициативата „Да украсим Бургас“ и нека заедно да подарим светлина, красота и усмивки.

Желаещите да участват трябва да изпратят снимка или кратко видео, с което да демонстрират как са украсили външни фасади на офиси, магазини, жилищни блокове и обществени сгради в Бургас.

Конкурсът се организира за 14-и пореден път в навечерието на коледните празници. Записването е лесно и включва само две стъпки – трябва да направите снимки или видео на украсеното място и да изпратите кадрите на е-мейл: [email protected]. Не забравяйте да добавите име, телефон за връзка и точен адрес. Предложенията се приемат до 20 декември, неделя.   

Ваучери за посещение на остров Света Анастасия и археологически комплекс „Акве Калиде“ през новата 2021 година са част от наградите, които очакват финалистите. За класираните на призови места ще има и ръчно изработени сувенири от Общинско предприятие „Морски знаци“. 

Facebook Коментари

Print Friendly, PDF & Email