Гласувайте за бургаското чудо Кристина Дончева на полуфинала на „Гласът на България“ тази вечер!

Осем от дванадесет полуфиналисти ще станат финалисти в „Гласът на България“ тази вечер, а един от тях ще спечели формата. Сред тях е и бургаското чудо Кристина Дончева, което настъпателно се устремява все по-нагоре и е на крачка от финала, в отбора на Камелия.

Момичето безапелационно извоюва мястото си в концертите на живо. Надяваме се, че на полуфинала и финала отново ще ни достави това удоволствие и гордост, което преживяхме от появата й в този формат.

Талантливата бургаска певица е на 20 години и е възпитаник на детски хор „Милка Стоева“ при Младежки културен център – Бургас. 15-годишна се мести в София, за да учи в музикалното училище, а сега учи поп и джаз пеене в Нов български университет. Посветила е живота си на музиката, но все още не е достигнала връх, който да я удовлетворява.

В „Гласът на България“ е единствено и само, за да спечели любовта и признанието на публиката. Криси Дончева ни е позната от участието си в музикалното предаване „X Factor“, където макар и на 14 години, впечатли с невероятните си вокални, артистични и танцувални качества.

Всеки един от нас може да допринесе за нейната победа, тъй като единствено публиката ще определи кой е новият глас на България. Номерът за SMS гласуването за Криси Дончева ще се обяви по време на концерта на 7 юни от 20:00 часа по BTV. Бъдете част от нейната победа!

Facebook Коментари

Print Friendly, PDF & Email