В новата програма на БулевАрт: куиз, латино танци, музика, живопис и крафт бира + бургери

Община Бургас създаде преди няколко години инициативата БулевАрт – Мрежа на сетивата, която обединява частния бизнес с творческите индустрии. Тя се развива успешно и партньорите в нея много помагат за това градът да е интересен и интелигентен. „Мрежа на сетивата“ е всъщност маршрут с любими места в Бургас. Ето няколко интересни събития, организирани от партньорите в инициативата БулевАрт тази седмица:

* 28 септември, понеделник, 19:30 ч.

В #HashtagSTUDIO на ул. „Абоба“ №1 ще се проведе традиционният QUIZ. На арената на знанието ви очакват 51 въпроса от обща култура. Елате да се позабавляваме! Резервирайте своите места тук: https://m.me/HashtagSTUDIOBurgas?ref=w7593799.

* 29 септември, вторник, 20:00 ч., бар „Target“ на ул. „Климент Охридски“ № 2, в сградата на Операта

Безплатни уроци по салса, бачата и кизомба. Уроците са всеки вторник, четвъртък и неделя от 20:00 ч. Ще се научите да владеете тялото и ума си, да танцувате с лекота на танцови събития и фестивали, ще усвоите нови движения или ще подобрите техниката си по Бачата, Бачата Сеншуал, Бачата Фюжън.

* 30 септември, сряда, 17:00 ч., галерия „Неси“ на ул. „Хан Крум“ №3 / ул. „Александровска“ №12 

Откриване на изложба скулптура и живопис на Румен Петков. Неговите творби умело вплитат изящната живопис с приложно-декоративни елементи. Участвал е в много колективни, регионални, национални и международни изложби в България и Европа, с над  30 самостоятелни изложби.

* 2 октомври, петък, 18:00 ч.

Отключете креативността си и се подгответе за добро настроение в Енотека Wine&Friends. Ще се рисува върху стъкло и ще се пие качествено и разнообразно вино. Резервация на място или на тел. 0894 444 899 за една различна вечер!

* 2 октомври, петък, 22:00 ч., ул. „Климент Охридски“ № 2, бар „Target“

Концерт на група G.R.A.S. На сцената ще излязат: Светослав Михайлов – китара, вокали, Стефка Емилова – вокал, Георги Русев – бас, вокали, Атанас Миларов – ударни. През 2013 г. те печелят първа награда за авторска песен в конкурса „Бургас и морето“, със заглавие „Как да ти кажа“. През 2019 г. излиза сингълът „Споделен“ – в стил класически рок, който достига челни позиции на най-слушаните радиостанции. Бандата продължава да работи над нови парчета. Не се придържат към модните тенденции, но държат много на звука. Забавлението в тяхната компания е гарантирано!

* 3 и 4 октомври, събота и неделя, от 12:00 до 16:00 ч., Papa Beer, ул. „Милин камък“ №1

Очаквайте едно по-различно събитие: Smoke on the Beer/ BBQ Apocalypse. Една много добра колаборация от вкусни бургери и крафт бира. За вашето добро настроение ще се погрижат Papa Beer и техните приятели от The BURGS.

За повече информация относно предстоящите събития, посетете страницата на БулевАрт във фейсбук: Boulevart.bg.

Facebook Коментари

Print Friendly, PDF & Email