Възможности за финансиране – новини

Темите в предаването:

– Одобрен е работният проект на новата Оперативна програма „Развитие на регионите“ за периода 2021-2027 г., който страната ни ще внесе за преговори в ЕК.

– Управляващият орган на Оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж“ 2014-2020 г. отправя покана за участие в информационен ден по процедура за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ „Модернизация на висшите училища“ по приоритетна ос 2 “Образование и учене през целия живот“ на Оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж“ 2014-2020 г.

– Земеделски производители и други бизнеси в селските райони ще могат да ползват нисколихвени кредити, съфинансирани от Фонда на фондовете (ФнФ).

– На 16 септември Урсула фон дер Лайен ще представи програмата на Европейската Комисия за следващите 12 месеца и ще очертае визията си за бъдещето на Съюза.

– Европейската комисия избра 15-те финалисти в тазгодишната престижна надпревара за Награда на европейските граждани. Конкурсът, който 14-та година показва най-иновативните, вдъхновяващи и ефективни LIFE проекти, се изпълнява в три категории – природа, околна среда и климат.

Facebook Коментари

Print Friendly, PDF & Email