Вижте какви школи по интереси предлага Младежки културен център през лятото

Лятото  е в разгара си, децата са във ваканция и ако всеки от Вас като родител обмисля къде да запише детето си и с какво допълнително занимание да го заинтригува, можем да споделим, че в Бургас има пъстроцветна палитра от най-различни занимания. Занимания, които помагат младите да развиват умения, да стават по-добри в науки, спорт, танци, пеене, езици, програмиране.

И едно от местата е Младежки културен център – Бургас. Художествените колективи, школи и другите форми, които не работиха по време на пандемията, възобновиха своята дейност и предлагат разнообразни възможности за допълнителни активности, както за деца и младежи, така и за по-големите. През лятната ваканция всеки, който желае ще има възможност да твори, да спортува, да се забавлява и да създаде много нови приятелства.

Ето и школите, в които вашите деца или Вие можете да се запишете и през лятото:

–         балетна школа „Звездици“;

–         спортен клуб по художествена гимнастика „Триумф 98“;

–         Зумба FIT Burgas;

–         клуб по спортни танци „Бургас 1975“;

–         танцова школа „Дюн“;

–         брейк клуб „Бляк Стайл“;

–         йога за деца и подрастващи;

танцова формация „Петлите“;

школа за ударни инструменти;

–         спортен клуб „Кудо Бургас“;

–         уроци по поп пеене;

–         фолклорен клуб „Гергьовче“;

–         фолклорен танцов ансамбъл „Никола Гинов“ при МКЦ;

–         хорова школа „Милка Стоева“ при МКЦ;

–         детски фолклорен танцов ансамбъл „Радост“ при ЦПЛР.

Освен тях, към голямото семейство на МКЦ през септември се присъединяват и други школи, в които участват все млади хора.

Информация за основните дейности на всяка една школа, състав и формация, прием, график на репетициите, цени, можете да получите от ръководителите им. Техните телефони можете да потърсите в сайта на организацията в интернет: www.mladite.eu

Младежки културен център – Бургас е институция, която винаги е давала посоката за духовно развитие и е запалвала искрата на творчеството у младите. Някои от школите са с над 50-годишна история.

Facebook Коментари

Print Friendly, PDF & Email